Over ons

WIE WIJ ZIJN

Ons team bestaat uit een groep creatief opgeleide mensen met een maatschappelijke motivatie die in Haarlem een locatie wil vestigen voor de viering van kinderen en kunstliefhebberij.

 

Bestuursleden

Voorzitter & oprichter: Neide Bastos

Secretaris: Jurre Verhoog

Penningmeester: Leonard van Biljouw

Lid: Juliane Kerhle

Lid: Seyhan Özgen

 

Vrijwilligers

Karen Zuo
Harry van Kesteren
Elizabeth Bondo
Joost Laus
Irene van Putten
Emerson Miranda
Adriano La Licata
Marieke van der Leij

 

Gluren bij de buren bieb Schalkwijk
Wat we doen

We gebruiken kunst als hulpmiddel om kinderen over zichzelf en de wereld om hen heen te leren.

Hoe we het doen

We organiseren educatieve lessen, workshops en tentoonstellingen met en voor de jeugd.

Voor wie we het doen

Scholen, gemeenschapsgroepen, buurthuizen.

DOE MEE

SPONSORS

Kunstnest waardeert de vrijgevigheid en betrokkenheid van mensen zoals u, met elke bijdrage die ons tot een nog betere sociaal culturele organisatie maakt dan het al is. We zullen u voorzien van de juiste informatie betrekking tot uw ondersteuningswijze, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen met vragen.

WORD VRIJWILLIGER


Kunstnest is altijd op zoek naar toegewijde vrijwilligers. Als je deel wilt uitmaken van ons team, meld je dan aan door contact met ons op te nemen.

PARTNER 
LEER KUNSTNEST KENNEN

Kinderen hebben de wereld zoveel te bieden – we geloven in de kracht die ze bezitten en weten dat ze toekomstige generaties zullen vormen. Bij Kunstnest zijn we hier om hen de steun te geven die ze nodig hebben om hen tot leiders van de toekomst te vormen. We hebben een aantal sociaal educatieve programma’s die onze jongeren helpen koesteren en hen helpen de vaardigheden te ontwikkelen die ze hun hele leven zullen dragen. Doneer vandaag nog en kijk hoe u impact kunt maken!